Volleybalvereniging VVV Delta is een vereniging waarbij gezelligheid en sportiviteit samen gaan. De sportieve prestaties worden geleverd op verschillende competitieniveau's, maar ook recreatief volleybal kan binnen onze vereniging. Naast de senioren hebben wij ook jeugdteams in alle leeftijdscategorieën. Na het sporten wordt de bar en kantine door de leden graag gebruikt om nog wat gezellig na te praten.

Heb je interesse om bij VVV Delta te komen spelen, stuur dan een mailtje naar de Technische Commissie. Als je beginnend volleyballer bent of op zoek naar recreatief spelen, stuur dan een mailtje naar de recreantencommissie. Jeugdspelers kunnen terecht bij de jeugdcommissie.

Deze week
| Week 42: | vrijdag 20 oktober | Bardienst: (H5) | Zaaldienst: HS5, HS5 | | vrijdag 20 oktober | Zaaldienst: , , , | | Week 43: | maandag 23 oktober | Bardienst: (D3), (H1) | Zaaldienst: , , , | | maandag 23 oktober | Zaaldienst: , , , |
Binnenkort Verjaardagen Uitslagen
 Niets!
 18 oktober - Jelle  (HS1)
 24 oktober - Ilona  (DS1)
 25 oktober - Joelle  (DS5)
 25 oktober - Anne  (DS5)
 09 november - Jolien  (DS1)
 09 november - Guus  (HS1)
 10 november - Mirjam  (DS5)
Geen uitslagen
Gastenboek
Laatste gastenboek bericht van Volleybalvereniging VoCASA om 23:31 op 04 januari 2016 : www.volleybalactie.nl

Het laatste nieuws

10 oktober:De aanwijzing van zaaldienst, scheidsrechters en tellers in het wedstrijdschema is bijgewerkt om 17:41 vandaag (10 oktober).
29 september:
28 september:De aanwijzing van zaaldienst, scheidsrechters en tellers in het wedstrijdschema is bijgewerkt om 19:24 vandaag (28 september).
21 september:Het barrooster is bijgewerkt om 22:52 vandaag (21 september).
11 september:De aanwijzing van zaaldienst, scheidsrechters en tellers in het wedstrijdschema is bijgewerkt om 11:40 vandaag (11 september).
08 september:Het barrooster is bijgewerkt om 17:22 vandaag (8 september).
07 september:De aanwijzing van zaaldienst, scheidsrechters en tellers in het wedstrijdschema is bijgewerkt om 12:15 vandaag (7 september).